KAYSERİ / BÜNYAN - Köprübaşı Yakup Atila İlkokulu

Köprübaşı Yakup Atila İlkokulu

Adres
KÖPRÜBAŞI MAH. 165. SK. KÖPRÜBAŞI YAKUP ATILA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 11 BÜNYAN / KAYSERİ
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi,çevre bilincine sahip sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda ,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde ,çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim,öğretim bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Kalorifer(Katı Yakıt)
Lojman
1 - Okulumuzda 1 lojman bulunmaktadır.
Ulaşım
Öğretmenler kendi imkanları dahilinde okulumuza ulaşmaktadırlar.Köyümüze gelen herhangi bir öğretmen servisi yoktur. Bünyan merkeze gelen dolmuşlar kullanılmaktadır. Bünyan merkezden ise öğretmenlerimiz kendi imkanları ile okula ulaşmaktadırlar.
Okulumuzun yerleşim yeri köy olup anayola 5-6 km uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Köyümüz Kayseri´ye 55, Bünyan´A 27 KM uzaklıkta olup, öğretmenlerimiz Kayseri´ye gidiş geliş yapmaktadır.